Reglement Fotowedstrijd Isoacoustics 2022

1- Organisator: Isoacoustics, c/o Ron’s Activiteiten – Arnhem.

2- Duur van de wedstrijd: 5 maanden, van 1 maart t/m 31 juli 2022.

3- Te winnen prijzen in geldbedragen: winnaar: € 400, runner-up: € 200, acht prijzen van € 50 voor geselecteerde foto’s

4- Jury: Frank Doorhof van Studio FD en eigenaar Htforum.nl, en Werner Ero, Fotografie en Journalistiek.

5- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

6- Bekendmaking prijswinnaars: uiterlijk 31 augustus 2022 via de website.

7- Deelnemers: onze klanten van Isoacoustics artikelen in Benelux. Organisator, juryleden, dealers, alsmede hun familieleden, zijn uitgesloten van deelname.

8- Onze website: www.isoacoustics.nl/fotowedstrijd  

 

Foto’s

    • Het doel van de wedstrijd is om een bijzondere foto te maken van uw toepassing van Isoacoustics. De foto’s worden vooral beoordeeld op creativiteit en originaliteit. Om een prijs te winnen is alleen een foto maken niet voldoende, het gaat om de creatieve insteek, sfeer. Voorwaarde is wel dat het Isoacousticsartikel en de toepassing goed zichtbaar zijn.  
    • Per aangekocht artikel mag één foto worden ingezonden.
    • Formaat van de foto bij voorkeur niet groter dan 400 MB.
    • Foto’s kunnen worden geüpload naar onze website met vermelding van (schuil)­naam, plaats, artikeltype en gebruikt apparaat of luidspreker. Alléén als de deelnemer in aanmerking komt voor een prijs, vragen we om een aankoopbewijs. Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig.
    • Winnaars worden persoonlijk benaderd en op onze website bekend gemaakt. Het gewonnen geldbedrag wordt via de bank overgemaakt aan de winnaar, uiterlijk 14 dagen na de uitslag.  

 

Eigendomsrecht

Iedere inzender blijft eigenaar van zijn foto, maar verleent de organisator het recht om de foto te gebruiken voor publicitaire doeleinden, zoals, maar niet beperkt tot, deze wedstrijd via onze website (www.isoacoustics.nl). Alle foto’s worden anoniem geplaatst.