Delos

Laat de fijnste details horen van uw plaat

Draaitafels worden zorgvuldig gemaakt met extreme precisie om de fijnste details in een plaat weer te geven. De stylus die door de kleine variaties in de groeven van het vinyl bewogen wordt, is een delicaat proces dat zeer gevoelig is voor trillingen. Het DELOS-'slagersblok' van IsoAcoustics ontkoppelt de draaitafel van het ondersteunende oppervlak en vermindert drastisch trillingen en resonanties, wat resulteert in meer helderheid en detail.

DELOS combineert de massa van een dik massief blok met IsoAcoustics gepatenteerde isolatie en biedt een lage ruisvloer door het elimineren van de effecten van mechanische trillingen.

Delos wordt gemaakt van esdoornhout en walnotenhout, géén fineer, géén MDF, maar puur massief hout voorzien van ingebouwde Isoacoustics ontkoppelvoeten.

Delosoverzicht

Delos is verkrijgbaar in twee maten en twee gewichten en is uiteraard ook geschikt voor apparatuur, zoals (buizen)versterkers.

DELOS met 4 ontkoppelaars

DELOS 1815M1 low a 1

DELOS met 6 ontkoppelaars

DELOS 2216M2 float a 1

Nu ook in warm walnotenuitvoering.

DelosWalnut

VPI on Delos

 

 

 

Het drijvende eiland Delos (Griekse Mythologie)

Het eiland Delos is een van de belangrijkste mythologische en historische locaties in Griekenland. In de Griekse mythologie was het winderige eiland Delos ooit onbewoonbaar omdat het doelloos in de ruige Egeïsche Zee dreef. Totdat de Griekse god Poseidon het drijvende eiland op zijn plaats verankerde met vier granieten zuilen, om Leto een veilige plek te bieden voor de geboorte van de tweelinggoden Apollo en Artemis.