Delos

Laat de fijnste details horen van uw plaat

Draaitafels worden zorgvuldig gemaakt met extreme precisie om de fijnste details in een plaat weer te geven. De stylus die door de kleine variaties in de groeven van het vinyl bewogen wordt, is een delicaat proces dat zeer gevoelig is voor trillingen. Het DELOS-'slagersblok' van IsoAcoustics ontkoppelt de draaitafel van het ondersteunende oppervlak en vermindert drastisch trillingen en resonanties, wat resulteert in meer helderheid en detail.

DELOS combineert de massa van een dik massief blok met IsoAcoustics gepatenteerde isolatie en biedt een lage ruisvloer door het elimineren van de effecten van mechanische trillingen.

Delos wordt gemaakt van esdoornhout, géén fineer, géén MDF, maar puur esdoornhout voorzien van Isoacoustics ontkoppelvoeten.

Delos is verkrijgbaar in twee maten en twee gewichten en is uiteraard ook geschikt voor apparatuur.

DELOS met 4 ontkoppelaars

DELOS 1815M1 low a 1 delos 1815m1 specs delos 1815m2 specs

DELOS met 6 ontkoppelaars

DELOS 2216M2 float a 1 delos 2216m1 specs delos 2216m2 specs VPI on Delos

 

 

 

Het drijvende eiland Delos (Griekse Mythologie)

Het eiland Delos is een van de belangrijkste mythologische en historische locaties in Griekenland. In de Griekse mythologie was het winderige eiland Delos ooit onbewoonbaar omdat het doelloos in de ruige Egeïsche Zee dreef. Totdat de Griekse god Poseidon het drijvende eiland op zijn plaats verankerde met vier granieten zuilen, om Leto een veilige plek te bieden voor de geboorte van de tweelinggoden Apollo en Artemis.